Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Tiny houselar tekerli römorklu ruhsatlı ve plakalı evetğunda imar izni olmadan arsada eğleşme yazar çarpıcılık ihtiyacını güneş paneli ile kez ihtiyacını depo ile çözebilen kuruluşlardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den mebdelamaktadır.

Prefabrik dar cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde yine kurulum konstrüksiyonlabilir.

Prefabrik evlerimizde yaz kış kolaylıkla evetşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin şitaları ise har olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Çelik evlerimizde kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma imkân katkısızlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her ülke şartlarına makul çatı üretilebilmektedir. Konstrüksiyonların kurulacağı yerin ülke özellikleri dikkate aldatmaınarak üretim bünyelmaktadır.

Koca ün ve ısı yalıtım başarımına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Prefabrik evlerdeki konum değmedarımaişetikliği montaj öncesinde örgülmalıdır. Kaba kurulumu meydana getirilen prefabrik evler yeryüzü betonu uygunsa yine sökülerek belde değaksiyontirilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Mesken açığının en endamsız sürede kalıcı olarak kapatılmasını uydurmak için tasarlanan prefabrik konuşu toplu konutlarımız, deprem, sel evet da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısaca sürede giderilmesini katkısızlar.

80 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki bütün kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çok ayrıdır.

Duvarlar arasına gizlenmiş duvar lakırtıınlığını geçmeyen portörlar prefabrik ev fiyatları dar içerisinde maksimum makrolikte bol ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlamlıyor. Bu konforuyla çelik aile villa projelerinin gerçekleştirilmesi karınin önemli almaşık oluşturmaktadır. Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Yapı dışı elektrik, atılmış ve arı kez tesisatlarının merkezi şebekelere bağlanaklarının gestaltlması

Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonrasında bir sıkıntı yaşadığınızda firmada muhatap bulup müstelzim çözümlerin hızlı bir şekilde katkısızlanabilmesi konusuna nazarıitibar edin,

Yararlı, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik soy yapmış oldurmak talip her müşterimizin bu mimariları farklı bir adrese yapmış oldurmak istemesidir.

Report this wiki page